България U21 – Русия U21 на стадион „Берое“ на 11 октомври

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Младежкият национален отбор на България ще изиграе следващите си три домакински мача от квалификациите за Евро 2015 в Стара Загора. Първият от серията двубои на стадион “Берое” ще бъде срещу Русия на 11 октомври от 16:00 часа. Билетите за срещата вече са в онлайн продажба в мрежата на eventim, като цените са от 3 и от 5 лева. “Лъвовете” ще приемат в Стара Загора още Дания (15 ноември) и Словения (19 ноември).

Отборът на Михаил Мадански дели второто място в своята квалификационна група с тима на Дания, като активът на двата състава е 7 точки. Лидер е Русия с 9.

group2
 

Младежите се завръщат в Стара Загора за първи път от 12 февруари 2003 година, когато правят 1:1 с Дания в контрола. Това е и единственото равенство на тази национална гарнитура в града. В другите си четири срещи в Стара Загора младежкият ни състав се е поздравявал с победи.

stadium-plan with-parking

Билетите за двубоя на цени 5 лв. (централна трибуна – сектори 101 до 109 и 8 до 16) и 3 лв. (сектори 1 до 7 и 17 до 24) вече са в продажба:
Онлайн в сайта на eventim.bg, от където можете да изберете и точното си място на стадиона.
– Както и на следните места в Стара Загора:
Германос Телеком – Стара Загора 1
бул Цар Симеон Велики 119
6100 Стара Загора

Германос Телеком – Стара Загора 2
бул. Цар Симеон Велики 90
6100 Стара Загора

ОМВ Стара Загора – Три Чучура
кв. Три Чучура
6000 Стара Загора
На всички билетни каси на eventim в страната.

ticketstarazagora

Да подкрепим българските лъвчета!

bulgariau21-russiau21_teaser

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg