„Различният поглед“ организира доброволческа вечер за всички настоящи местни и чуждестранни доброволци на организацията

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: „Сдружение за съвременно изкуство и култура – Различният поглед“ организира доброволческа вечер за всички настоящи местни и чуждестранни доброволци на организацията.

На 28 ноември – Деня на благодарността, празнуван в англо-говорящия свят, Сдружението ще изрази своята благодарност към всички младежи, включили се в организацията на Шестото издание на Ежегоден младежки фестивал РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД 2013 г., и в проектите „Младежка Арт Зона“ към програма „Младежта в действие“, „Културен шейк“ към Младежка банка при Обществен дарителски фонд, Стара Загора, „Рециклираща Арт Творилница“ по дарителската програма ЗАГОРКА ЗЕЛЕН ФОНД 2013 и „Заедно в изкуството 2“ по Европейска доброволческа служба (EVS – European Voluntary Service) към програма „Младежта в действие“.
Събитието, организирано „от младежи за младежи чрез младежи“ ще се проведе в „Къщата на Арх. Димов“ и ще включвa:

– почетно награждаване на най-активните доброволци;
– късометражно кино и флаш-бак снимки от ЕМФИ РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД 2013 г.;
– интерактивна изложба-работилница на тема „Доброволчество“;
– тиквена доброволческа супа по Новозеландска рецепта;

Ще присъстват и специалните гости – доброволките НИНО И ЯСМИНА ОТ ГРУЗИЯ – EVS доброволки на Алтернативи Интернешънъл, Благоевград, които снимат филм за кулинарните способности на EVS доброволците по проекти в различни градове на България. Същия следобед те ще снимат приготвянето на „доброволческата тиквена супа“ за Деня на благодарността.

От 15 часа на същия ден ще започне и обучението на тема „Доброволчество в ССИК – Различният поглед и EVS“, организирано по проект Младежки Информационно-Консултантски Център РАЗЛИЧНИЯТ ПОГЛЕД, по Национална програма за младежта.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН за доброволци на ССИК – Различният поглед и техните приятели.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg