• 09.12.2013
  • /
  • Новини

Областният управител спечели дело за спряна обществена поръчка

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Върховният административен съд остави в сила решението на Комисията за защита на конкуренцията за спряната от областния управител на Стара Загора обществена поръчка. Решението е окончателно. Областният управител на Стара Загора Живка Аладжова спечели дело в Комисията за защита на конкуренцията за спряна обществена поръчка, заради нарушения в правилата за оценяване.

Делото бе образувано по жалба на софийското ДЗЗД „Добри практики – Стара Загора“ срещу решение на областния управител, с което се прекратява процедура за възлагане на обществена поръчка.

Искането на ДЗЗД „Добри практики – Стара Загора“ е оставено без уважение от Комисията за защита на конкуренцията срещу решението за прекратяване на процедурата на Областния управител. Решението на КЗК е обжалвано от ДЗЗД „Добри практики – Стара Загора“ пред Върховния административен съд и е образувано административно дело 14826 / 2013. С РЕШЕНИЕ № 16255 от 06.12.2013 г.

Според касационната инстанция решението е правилно и изводите му са обосновани и законосъобразни.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg