Организират младежки хепънинг по повод Свети Валентин

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Младежки хепънинг по повод Деня на лозаря и Празника на влюбените – 14 февруари организират община Стара Загора, отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ и Превантивно-информационен център по зависимости към ОбСНВ. От 11,00 часа в парк „5 октомври“ ще се проведе четене на стихове за любовта, надпревара за най-високо изречено любовно признание, писане на любовни послания на плакати във форма на сърца, раздаване на картички (валентинки) на интервюираните и/или на балони (сърца) с поставени в тях любовни късмети сред събралата се публика.

Ще бъде дадена възможност за писане на валентинки (върху предварително изработени от картон картички с лентичка за закачване), съдържащи любовни обяснения или весели пожелания, закичване с тях на някое от дърветата наоколо (в близост до инсталацията с катинарите), което да се нарече „Дървото на любовните послания и почерпка с „любовни“ сладки (украсени медени сърца, малки захарни целувки).

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg