Общинският съвет на БСП се събира на разширено заседание

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Стара Загора: Ситуацията в общинската структура на БСП и предстоящите евроизбори ще бъдат акцентите в работата на местните социалисти по време на разширено заседание на Общинския съвет на БСП в Стара Загора. Очаква се да бъде дискутирано и предложението на Националния съвет на партията за изключване на учредители и симпатизанти на АБВ, сред които д-р Евгений Желев и бившия областен ръководител Трифон Митев.

На форума ще присъстват партийните секретари на основните организации и членовете на партийните бюра. По думите на председателя на Общинския съвет на БСП Илия Златев въпросът е от изключителна важност и е необходимо да бъде обсъден в по-широк кръг. Право да изключат съпартийците си имат основните организации. Ако това не стане до месец след решението на Националния съвет трябва да го направят членовете на Общинската контролна комисия. „За нас е важно да чуем колкото се може повече мнения, защото става дума за хора, които са в партията от десетилетия, какъвто е например Трифон Митев“.

Разширеното заседание на Общинския съвет на БСП ще се проведе на 20 март от 17.30 часа в хотел „Верея“.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg