Организират семинар за отглеждане и хранене в млечното и месодайното говедовъдство

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Департаментът по земеделие към посолството на САЩ и Тракийски университет – Стара Загора организират семинар на тема „Отглеждане и хранене в млечното и месодайното говедовъдство“. Семинарът ще се проведе в понеделник от 9:30 ч. в Зала 1, Тракийски университет, Ректорат.

Гост лектори са световноизвестни и утвърдени специалисти с огромен международен опит в областта на млечното и месодайното говедовъдство в САЩ. Те ще представят новости за технологиите и тенденциите по проблемите на качеството на фуража, храненето, репродукцията и управлението на отрасъла.

Участниците в семинара ще се запознаят и с нови разработки за производството на генетичен материал за месно и млечно говедовъдство, с промените в системата за генетична оценка – за пръв път представяни в България.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg