Пламен Русев: Всеки, който не отиде да гласува на 25 май, пуска глас в урната на Делян Пеевски

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

„Всеки, който не отиде да гласува на 25 май, пуска глас в урната на Делян Пеевски“. Това каза в Казанлък кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ Пламен Русев, който заедно с Ангел Филипов и народният представител Аксения Тилева представиха евролистата на партията.

Русев подчерта още, че тези избори са важни за държавата и не трябва да се подценяват, защото е дошло времето, когато можем да въздействаме България да се завърне към европейския си път, който от година насам е изгубила, поради некадърното управление на сегашната тройна коалиция.

„Казанлък е туристическа дестинация от световен мащаб и никой не бива да се отнася лекомислено към този регион. Затова всеки трябва да излезе на 25 май и да гласува – за европейското ни развитие, за бъдещето ни“, призова и кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ангел Филипов.

Казанлъчани пожелаха 8-ма поредна изборна победа, защото само ГЕРБ гарантира успешно и ефективно европейско финансиране, нужно за подобряване на градската среда и популяризиране на културно-историческите богатства, които притежава Розовата долина.

Следете най-важните новини, анализи, прогнози и резултати за Евроизбори 2014 тук

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg