Иванка Сотирова: Заслугата за наградата „Най-перспективен град“ е на Живко Тодоров

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

„Честитя наградата на всички старозагорци. Най-голямата заслуга за тази перспектива на града е на кмета Живко Тодоров, заради начина, по който той видя възможностите за развитие“. Това заяви пред Дарик заместник кметът на Стара Загора Иванка Сотирова, минути след като получи наградата „Най-перспективен град“ в класацията на Дарик и в. 24 часа „Най-добър град за живеене“. „Удовлетворена съм от определението, което ни дадоха. Защото това е град, в който наистина има възможности за развитие.

Доказаха го и тези няколко години на този мандат. С това което до този момент се положи като усилия, перспективите са още по-големи.

Надграждането ще бъде още по-добро, но всички старозагорци го заслужават. Там където има перспектива, има и по-добри възможности за живот, особено за младите хора и за бизнеса.

Градът има и своите обединяващи каузи, последните няколко събития го доказаха. Видя се, че те извеждат целия град. С всичко, което се случва в Стара Загора, с позитивизма, който цари имаме всички дадености да станем едно прекрасно място за живеене“, заяви Иванка Сотирова.

„Тази награда задължава всички, защото перспективите се реализират тогава когато всички сме обединени. Но перспективите означават и непрекъснато да имаме ясни цели към какво се стремим, ясна визия за бъдещето. И тя трябва да е насочена към по-добро такова с по-добри условия за живот.

Това предполага условия за бизнес, за добро административно обслужване, още повече защитени проекти, за да се подобри още инфраструктурата и всички онези комуникации, които са ни необходими. Но преди всичко трябва да бъдем позитивни, добронамерени и подкрепящи“, заяви още заместник кметът Иванка Сотирова.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg