Петима пострадаха при верижна катастрофа до „Метро“ в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 25 ноември около 05:20ч., по път ІІ-55, се е движел товарен автомобил ”Скания” с прикачено ремарке, управляван от 53-годишния Р. Д. от село Караново, община Айтос. На км. 44+300, до заведение „Хепи лайф”, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, водачът губи контрол над товарния автомобил, който излиза извън пътното платно, обръща се и навлиза в частен двор, като унищожава оградата и дръвчета. В резултат на ПТП, Р. Д. получава травма на гръбначен стълб. Транспортиран в УМБАЛ – Стара Загора за лечение, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

На 25 ноември около 17:50 часа, на вход – изход на магазин „Метро“, до градински център „Разцвет”, в посока север се е движел лек автомобил ”Пежо 206”, управляван от 50-годишната Н. В. от град Ямбол. На кръстовището с път ІІ-66, не пропуска движещия се в посока изток лек автомобил ”Мерцедес”, управляван от 42-годишен мъж от град Нова Загора, който я блъска с предната си дясна част. В резултат на удара, лекият автомобил ”Мерцедес” се отклонява вляво по посока на движението си и блъска челно спрелия и изчакващ за завой наляво лек автомобил ”Пежо”, който се предвижва назад и блъска спрелия зад него лек автомобил ”Ауди”. В ЦСМП – Стара Загора са откарани возещата се в лекия автомобил ”Пежо 206” 81-годишна жена от град Ямбол и пътуващите в лекия автомобил ”Мерцедес” – три жени (на 24, 49 и 71 години) и 22-годишен мъж. Обслужени и освободени, бе опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила за всички.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg