• 02.12.2015
  • /
  • Журнал

„Ротаракт“ Стара Загора за пореден път провежда кампанията „Купи и Дари“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Младежите от „Ротаракт“ и „Интеракт“ – Стара Загора отново се събират, за да покажат как малкото за едни може да бъде много за други.  Всеки може да стане част от тази инициатива  на 18, 19 и 20 декември 2015 година в един от двата хипермаркета-партньори на младежкия клуб, а именно „МЕТРО“ и „Кауфланд“. Същността на проекта не се състои в събирането на парични средства, а на хранителни и нехранителни стоки.Събраните продукти ще се дарят в помощ на социално слаби семейства в Стара Загора, които нямат възможност да приготвят хубава коледна трапеза.

Всеки, който желае да се включи може да се информира на място по-подробно за каузата и за това какво може да купи, за да е в помощ на тези семейства. Закупените продукти ще се оставят в определени за целта колички в след касовите зони на магазините.

Целта на това събитие е да напомним на хората, че един много малък жест от наша страна може да сътвори едно такова чудо, като усмивките на хората.

Повече информация относно графика за провеждане на кампанията в магазините може да намерите на фейсбук страницата на „Ротаракт“ – Стара Загора.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg