• 11.12.2015
  • /
  • Журнал

Затварят пътя между селата Могила и Малко Кадиево

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Пътят село Могила – село Малко Кадиево в община Стара Загора ще бъде затворен за неопределено време, заради извършване на строително-монтажни работи.

На 11.12.2015г., от 08:30 часа, ще бъде спряно движението на всички видове транспорт по общинския път село Могила – село Малко Кадиево.

Пътят ще остане затворен до приключване на ремонтните дейности.

Превозът на пътници от село Могила, до село Малко Кадиево и обратно, ще се осъществява от микробус „Пежо“ с рег. № СТ 9531 СХ за времето на извършване на строително-ремонтни дейности.

Движението ще се нормализира незабавно след приключване на мероприятието,  по преценка на служителите пряко ангажирани с охраната.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg