Коледно настроение с Венци Благоев, Военен биг бенд и приятели

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Вземете няколко песни от репертоара на Даян Шуур, добавете към тях композиция на Милчо Левиев и джаз-стандарти, колкото ви е на сърце, и разбъркайте с известни теми от добре познати мюзикъли.

За още по-ярък празничен вкус не пестете от гласовете на Цветомир Цанков, Драгомира Драшкова и Нели Нечева, а към звука на тромпета на Венци Благоев прибавете доза елегантност от трио „Реверанс“, спомен за лятото на 2015-а и „Джаз форум Стара Загора“ пренесено от младия кларинетист Мариан Божидаров, струните от китарата на Димитър Благоев, старопрестолен блясък от приятелите от Royal Dixie Band – Велико Търново и клавиши от пианиста Станислав Арабаджиев, който за пръв път „се забърква“ с Военния биг бенд на Стара Загора.

Поръсете всичко това със стъпките на талантите от клуб по спортни танци „Денс Юник“ и  класически коледен блясък от балета и солистите на Държавна опера Стара Загора.

Консумира се редовно, за да се поддържа високо нивото на носталгията по летния „Джаз форум Стара Загора“, роден като идея точно по Коледа през 2011-а, и джаз класата на Стара Загора!

На 14 декември от 19 часа публиката ще се допуска в залата на Държавна опера-Стара Загора само билет и задължително срещу добро настроение и усмивка!

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg