• 06.01.2016
  • /
  • Криминални

Намериха марихуана при личен обиск на двама старозагорци пред интернет зала

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 05 януари от служители на ОДМВР – Стара Загора са извършени процесуално-следствени действия (претърсване и изземване) на два адреса в град Гълъбово. В хода на същите в къща, намираща се на ул. ”Опълченска”, обитавана от 35-годишния Я. Е., е намерена и иззета около 300 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на канабис, а от къща, намираща се на ул. ”Христо Ботев”, обитавана от 30-годишния Р. П. – около 250 грама суха тревиста маса, реагираща на канабис. Я. Е. и Р. П. са задържани до 24 чака в РУ – Гълъбово, а по случаите са образувани досъдебни производства.

На 05 януари, около 23:30 часа, пред интернет зала на ул. ”Г. С. Раковски” в град Стара Загора, екип на Първо РУ – Стара Загора е извършил проверка на 33-годишния Т. М. и 31-годишния Е. И., и двамата от град Стара Загора. При последвал личен обиск у Е. И. са намерени около 10 грама суха зелена тревиста маса, реагираща на марихуана, а до Т. М. – хартиена опаковка, съдържаща около 3 грама тревиста маса, реагираща на марихуана. Лицата са задържани за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора. Образувани са полицейски производства.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg