Банда открадна 15 чифта термо чорапи от магазин

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 8 февруари в 10:30 часа в Участък – Мъглиж е получено съобщение за взломна кражба от постройка в местността „Зърневец”, намираща се в землището на град Мъглиж. Установено е, че за времето от 17:00 часа на 04 февруари до 10:00 часа на 08 февруари неизвестен извършител, след като взломил катинари на две врати на металната постройка, проникнал в нея и извършил кражба на легло, 2 броя дюшеци, газов котлон, транзистор и неустановено количество буркани със зимнина. Образувано е досъдебно производство.

На 8 февруари в РУ – Гълъбово е получено съобщение от продавач-консултант в магазин, намиращ се на бул. ”Република” в град Гълъбово, който заявил, че около 16:45 часа на 6 февруари в магазина влезли четири лица (един мъж и три жени), които разгледали стоката, след което напуснали търговския обект. Малко след това продавачът установил липсата на 15 чифта термо чорапи на обща стойност 38 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 8 февруари в 09:00 часа в Участък – Павел баня е получено съобщение, че около 11:15 часа на 7 февруари неизвестен извършител проникнал в незаключен лек автомобил ”Лада Нива” и извършил кражба на мобилен телефон. Автомобилът е бил паркиран на автоспирка в село Габарево, община Павел баня. Образувано е досъдебно производство.

На 8 февруари в 12:20 часа, на ул. ”Съединение” в град Казанлък, екип на РУ – Казанлък е спрял за проверка мотоциклет „Сузуки” без регистрационен номер, управляван от 21-годишния Д. Н. от град Казанлък. В хода на проверката е установено, че мотоциклета е бракуван, а на мястото на регистрационната табела е монтирана друга, която не е издадена от съответните органи. Образувано е досъдебно производство.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg