• 24.03.2016
  • /
  • Журнал

Затварят част от бул. „Цар Симеон Велики“ заради ремонт

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Поради извършване на ремонт на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики” в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий” до ул. „Ангел Кънчев”, на 26 и 27.03.2015 год. /събота и неделя/ движението на личен, обществен и договориран транспорт и на МПС-та извършващи транспорт за собствена сметка ще се осъществява по обходен маршрут, както следва:

  • за движещите се от запад на изток по южното платно на бул. „Цар Симеон Велики“ , в участъка от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до бул. „Крайречен“.
  • за движещите се от изток на запад по северното платно на бул. „Цар Симеон Велики“, в участъка от бул. „Крайречен“ до ул. „Ангел Кънчев“, завиват на ляво по ул. „Ангел Кънчев“ и се включват на запад по ул. „Генерал Гурко“.

Спирка „Климент Охридски“, находяща се на северното платно на бул. „Цар Симеон Велики”, ще се обслужва от временна спирка, разположена на ул. „Генерал Гурко“.

Изпълнението на тролейбусна линия № 1 ще бъде преустановено за цитирания период.

Община Стара Загара се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание в указания участък и да спазват стриктно вертикалната пътна сигнализация.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg