• 18.04.2016
  • /
  • Култура

Спектакълът „СПАСИТЕЛЯТ“ безплатно за младежите от Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 24 април (неделя) от 17:00 часа в Драматичен театър „Гео Милев“ младежите от Стара Загора могат да се насладят на спектакъла „СПАСИТЕЛЯТ“ от Валентин Балабанов в изпълнение на Театрална формация „Улична банда“.

Спектакълът е насочен към ученическата аудитория, но са добре дошли хора на малко по-голяма възраст. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Зрителите ще станат свидетели на една човешка драма, породена от безпътицата на живота, тласнала тийнейджърката Нели в бездната на свят залят от наркотици. Омагьосаният кръг, в който е въвлечена ( зависимост – насилие – проституция – дрога ), създаден от наркопласьора Стив е довел героинята до деградация и пълна апатия към живота. Какво ще се случи с нея и какво ще е продължението на тази история? Отговорите на тези и много други въпроси ще намерите в спектакъла на театрална формация “Улична банда” с участието на Ивайло Захариев (познат също като Мартин от „Под прикритие”), Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов. След представлението всички зрители ще могат да задават въпроси на актьорите и да дискутират заедно, а Ивайло Захариев ще изнесе лекция, споделяйки личния си опит за зависимостта.

Спектакълът е създаден съвместно с Националния център по наркомании и се препоръчва от Министерство на образованието и науката на ръководствата на училищата като част от съвместната работа за превенция и борба с наркоманиите.

Представлението се организира и предоставя безплатно на гражданите на Стара Загора от Ротари клуб Стара Загора и Интеракт клуб Стара Загора в партньорство с Община Стара Загора.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg