• 14.06.2016
  • /
  • Криминални

17-годишно момиче е с опасност за живота след катастрофа заради несъобразена скорост

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 13 юни, около 08:45 часа, по път І-6, в посока запад, се е движил лек автомобил ”Фолксваген Шаран”, управляван от 44-годишния С. С. от град Казанлък. На около 1,2 км. преди село Търничене, застигнал и блъснал движещия се пред него лек автомобил ”Мицубиши Паджеро” с прикачено към него ремарке, управляван от 35-годишен мъж от град Казанлък. В следствие на удара е настъпила верижна катастрофа с участието на още четири автомобила. Пострадал е С. С., който е получил натъртване на гръден кош и контузия на главата. Обслужен амбулаторно във ФСМП – Казанлък и освободен, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила. Образувано е досъдебно производство.

На 13 юни, около 16:40 часа, по път І-5, в посока север, се е движил лек автомобил ”Ланчия Дедра”, управляван от 18-годишния Л. Д. от град Казанлък. На около 1 км. преди пътен възел за село Ягода, поради движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над автомобила, който излязъл в дясно от пътното платно, ударил се в еластична ограда и се преобърнал в дерето. В следствие на настъпилото ПТП, водачът е получил разкъсно-контузна рана на главата, пътуващият на предна дясна седалка 18-годишен младеж – контузия на главата, а возещото се на задната седалка 17-годишно момиче – множество фрактури на ребрата и перфорация на бял дроб. Младежите са обслужени амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и освободени, без опасност за живота, а момичето е настанено за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg