Романтичен уикенд за двама във Винен и СПА комплекс „Старосел“ подарява Тракия Кабел в томбола за Свети Валентин и Трифон Зарезан

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

В седмицата на любовта и виното един от абонатите на Тракия Кабел ще се наслади на романтичен уикенд за двама във Винен и СПА комплекс „Старосел“.

Разположен в подножието на историческия хълм, край село Старосел, под най-големия тракийски култов център, почивният комплекс носи специфичния старинен български дух и атмосфера.

Късметлията ще бъде изтеглен в томбола, в деня на влюбените – 14-ти февруари, в 13:00 ч. . Тегленето ще се проведе на касата на Тракия Кабел, намираща се на бул. „Цар Симеон Велики“ 160.

Наградата ще включва още ползване на СПА услугите на хотела , а именно открит басейн с топла минерална вода, закрит басейн, също с топла вода и с уникална архитектура, СПА център с вътрешно и външно джакузи, сауна и парна баня.

Осигурена е и опознавателна обиколка на винарската изба, по време на която аниматори от хотела разказват, както за историята, така и за технологията на правене на вино.

Участие в томболата ще могат да вземат всички абонати на Тракия Кабел , които към датата на теглене са заплатили месечния си абонамент за интернет и/или цифрова ТВ за месец март 2017 г.

Всеки, който желае да участва, ще получи талон в касите на Тракия Кабел, който да пусне в специално определените за целта урни. За всеки предплатен месец, абонатът ще има възможност да пусне по един талон.

Резултатите от тегленето ще се констатират от комисия, съставена от представители на „Тракия Кабел“ ООД.

* Общите условия за томболата можете да прочетете онлайн на www.trakiacable.net в раздел Промоции.

За повече информация – тел : 0 700 89 000 или на касите на Дружеството.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg