Кметът на Казанлък Галина Стоянова направи дарение на „ин витро“ програма

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор
Галина Стоянова

На благотворителната вечер, организирана от бизнес дамите в подкрепа на общинската програма за „ин витро„, кметът на Казанлък Галина Стоянова участва с лични средства.

Жените от „Инeр Уил клуб“ – Казанлък отпразнуваха15-ти Рожден ден на своята организация с инициатива за доброволно финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми по общинската програма под мотото „Подари живот, помогни да затупти детско сърце !“. Идеята за празничната благотворителна проява е на президента на клуба д-р Мария Георгиева, дългогодишен акушер – гинеколог.

Кметът на Община Казанлък честити на рождениците и благодари за подкрепата. Галина Стоянова разказа за успехите по програмата на Общината, а д-р Георгиева благодари за успешната съвместна работа.Събраната сума от дарения ще бъде добавена към общинския фонд по програмата, който тази година е двойно по-голям от миналогодишния и е в размер на 20 000 лв.

В помощ на забременяване по методите на асистираната репродукция Община Казанлък работи вече четвърта година и за това време се радва на четирима нови жители на Розовата долина, петото бебенце е вече на път.

В началото на февруари приемът на документи на желаещи започна в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Общината и ще продължи до края на месец март, 2017г., всеки работен ден в информационния център, от 8:30 до 17:30 ч. Критериите за финансово подпомагане са обявени на сайта на Община Казанлък.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg