Със светлинно дрон шоу Община Стара Загора ще отбележи Световния ден на туризма

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор
Със светлинно дрон шоу Община Стара Загора ще отбележи Световния ден на туризма

По случай  Световния ден на туризма, 27 септември, отдел „Туризъм“ към Община Стара Загора, организира светлинно дрон шоу. Прекрасната комбинация от технология, наука и изкуство ще бъде представена в същия ден, на 27 септември 2024 г., петък. Тя ще може да се наблюдава от Античната улица на Августа Траяна.

Уникалното светлинно зрелище ще започне в 21:45 ч. и е с времетраене 15 мин. Със своята  хореография и дизайн, ALIEN.ONE ще се погрижат за  издигането на над 100 дрона в небето. Спектакълът пресъздава тазгодишния надслов „Туризъм и мир“, както и някои емблематични за Стара Загора символи, чрез комбинация от музика, фигури и надписи. Мото на Световната организация по туризъм за нейния празник през 2024 г. е  „Туризъм и мир“.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg