17 100 евро спасяват живота на Ангелина Желязкова Кукова

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

17 100 евро са необходими на Ангелина, за да може да замине за Истанбул, където да продължи лечението си. 25-годишното момиче има рак и се бори за живота си. Преди 2 години Ангелина Кукова е оперирана по повод киста на яйчник. Няколко месеца по-късно момичето получава силни болки в стомаха и е прието по спешност в болницата в Сливен с кървяща язва на стомаха. 6 месеца след това Ангелина отново изпитва силни болки в коремната област и постъпва за нова операция, този път в Стара Загора.

Хистологичният резултат след операцията показва, че не става въпрос за кисти, а за метастазни злокачествени образувания. След множество изследвания и прегледи първичният източник е открит – рак на стомаха.

През август 2014 г. Ангелина е оперирана отново, този път за отстраняване на стомах и яйчници. Веднага след това е подложена на 4 курса химиотерапия от първа линия и тъй като заболяването прогресира, лечението е продължено с 6 курса от втора линия.

Въпреки тежката терапия, ефект няма, затова Ангелина отива в Анадолу медикъл център за консултация. Турските специалисти предлагат нова схема на химиотерапия. Ангелина вече е преминала през първия курс по новата схема и се чувства по-добре.

Всеки, който желае и има възможност, може да се включи, като изпрати
SMS с текст DMS ANGELINA на 17777

Има и дарителска сметка:
BG72PIRB73384605308588
BIC:PIRBBGFF
Ангелина Желязкова Кукова

blitz.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg