Намериха 400 гр. амфетамин в личния багаж на 30-годишна старозагорка

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Във връзка с извършваща се проверка, на 11 юни във Второ РУ-Стара Загора е доведена 30-годишната В.М. от град Стара Загора. При извършения й личен обиск, в багажа на същата са намерени и иззети около 400 грама амфетамин, под формата на 16 броя саморъчно изработени фигурки. В.М. е задържана за срок до 24 часа във Второ РУ-Стара Загора.

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

През месец февруари в РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за кражба на окопен култиватор, станок за окачване на браздири, 4 крайно окопвачки, 7 елемента за култиватор и 2 универсални браздири от земеделски двор в село Дунавци, община Казанлък. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – Р.С. на 28 години, Р.Д. на 25 години, Е.С. на 21 години и 17-годишен младеж, всички от село Дунавци. Част от вещите, обект на кражбата, са намерени в с.Соколица, общ.Карлово и са предадени с протокол за доброволно предаване.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg