• 12.06.2015
  • /
  • Журнал

НАП Стара Загора пуска на търг Аптека

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Аптека в Казанлък със застроена площ от 218.50 кв.м. може да бъде закупена на търг от офиса на НАП в Стара Загора. Предложения за участие в него се изпращат на адреса на офиса, 6000 Стара Загора, ул. „Кенали“ № 1, от 15 до 19 юни. Депозитът за участие в търга е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен до 19 юни. Датата за разглеждане на постъпилите ценови предложения е 26 юни, а повече информация за дните на огледи, първоначални цени и други може да бъде намерена в електронния магазин на НАП в интернет на www.nap.bg/ от раздел Продажби.

Обявени за публична продан са и: машина за производство на пластмасови изделия, матрици, принтер HP Color Laser Jet, шприц, машина за производство на безалкохолни напитки и пастьоризатор.

Огледът на вещите е насрочен за следващата седмица, а ценовите предложения и депозитът за участие следва да бъдат внесени до 19 юни. Разглеждането на постъпилите документи е насрочено за 24 юни от 14:00 часа.

Условията и правилата за провеждането на търговете, продажна цена и техническа информация за предлаганите вещи, банкови сметки за превод на депозитите, необходими документи и друга подробна информация са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg, в раздел ПРОДАЖБИ.

dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg