• 12.06.2015
  • /
  • България

МВР проверява няколко сигнала за момчето, свързано с убийството на 16-годишния Георги

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Получени са няколко сигнала, след като МВР в четвъртък разпространи видео на бягащо момче, за което се смята, че е евентуален свидетел на убийството на 16-годишния Георги в Борисовата градина. Това заяви в кулоарите на Народното събрание вицепремиерът Румяна Бъчварова.

Вътрешният министър коментира и предстоящия протест на полицаи, надзиратели и пожарникари. Тя намекна, че протестът всъщност е срещу новото ръководство на МВР.

Полицията пусна кадри на момче, свързано с убийството на Георги (ВИДЕО)

„Опитваме се да намерим диалог с тях. Ние знаем техните изисквания по отношение на пенсионната реформа, но в края на краищата законопроектът трябва да балансира интересите на всички групи. Трябва да се приеме един вариант, който устройва всички“, подчета вицепремиерът.

По думите й търсят варианти, които да не засегнат интересите на служителите, „но ние не сме частна структура, която сама да решава какво да прави. Съобразяваме се с изискванията, които имаме – за бюджета, общите финансови норми, които следваме. Търсим най-добрите решения“.

Психолог: Убийството на 16-годишния Георги е непланирано дело на младеж (ВИДЕО)

Според Румяна Бъчварова основанията за този протест имат по-друг характер – по-скоро да се покаже сила срещу новото ръководство: „Но този, който го организира и застава зад този протест, не знам кой е… Не знам какъв резултат очакват синдикатите от нас при така поставените въпроси, при положение, че те са в течение на всички теми, по които ние търсим решение в МВР“.

dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg