Окръжна прокуратура Стара Загора повдигна пет обвинение срещу мъж, блудствал с две момичета на 13 и 14 години

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Окръжна прокуратура Стара Загора повдигна пет обвинения срещу 42-годишния Асен А. от Стара Загора по досъдебно производство за престъпления по чл. 199, ал.1, т.4, вр. чл. 198, ал.1, чл. 29 от Наказателния кодекс (грабеж) и по чл. 149, ал.5, т. 1 и т.3 от Наказателния кодекс (блудство по отношение на лице ненавършило 14 г.).

На 15 юни, чрез употреба на сила и заплашване, мъжът блудствал с две момичета-на 13 и на 14 години. Установено е още, че той отнел два чифта златни обеци от малолетни и заплашил и отнел 5 лева от 12-годишно момче.

На Асен А. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа. Окръжна прокуратура Стара Загора е внесла искане за вземане на постоянна мярка „задържане под стража“.

Делото е насрочено в Окръжния съд в Стара Загора днес. До момента 42-годишният мъж е осъждан четири пъти за престъпления от общ характер.

dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg