Пострадалите при тежката катастрофа край Дъбово вчера са все още в тежко състояние

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Продължава възстановяването на ранените при вчерашната катастрофа край Дъбово. 7 души са настанени с различни травми за лечение в старозагорската университетска болница „ Проф. Стоян Киркович“. Трима от тях са все още в тежко състояние и към момента са в Отделението по реанимация и интензивно лечение, съобщи заместник-директорът на болницата д-р Живко Желязков.

Най-тревожно остава състоянието на едно от децата, ранени в катастрофата, на майка му, както и на 63-годишната майка на шофьора на мерцедеса и на загиналата жена от тази кола, уточни д-р Желязков. Шофьорите на опела и мерцедеса, както и една жена, пътувала в опела, са настанени в неврохирургия.

Официална информация от ОД МВР за вчерашната тежка катастрофа край Дъбово

Инцидентът стана вчера около 8,35 ч на Подбалканския път от София за Бургас в района на мъглижкото село Дъбово. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 37-годишен мъж от Варна навлиза в лентата за насрещно движение и там се удря в задната лява гума и диференциала на товарен автомобил с влекач и прикачено полуремарке. След сблъсъка колата продължава движението си в лентата за насрещно движение и удря лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 38-годишна жена от Казанлък. От удара опелът изхвърчава в крайпътната нива. Мерцедесът продължава движението си и се забива челно в лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от 27-годишен мъж от село Копринка, след което се завърта на пътното платно.

В резултат от катастрофата намясто загиват пътуващата в мерцедеса 33-годишна жена от Варна и 38-годишната шофьорка на астрата.

bnr.bg/starazagora

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg