• 27.06.2015
  • /
  • България

Разкриха самоличността на мъжа, убил работника на магистрала „Струма“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Потвърдиха самоличността на мъжа, който уби с камък работник на автомагистрала „Струма“. Вече е сигурно, че криминално проявеният Емил Чачев, с прякор Ембака, е извършителят на престъплението, съобщиха за Нова телевизия от полицията.

Мъжът е от санданското село Лешница. В момента издирването му продължава. В акцията участват служители на реда от цялата страна.

На въпрос дали убиецът е имал съучастник, който се е предал в полицията, директорът на ОД МВР – Благоевград Христо Разсолков, беше категоричен, че извършителят на престъплението е само един.

„От вчера са разпитани много хора, но извършителят е един, в момента на престъплението е бил със съпругата си“, каза Разсолков. Той поясни, че за момента няма информация, дали извършителят е в пределите на страната.

Единият заподозрян за убийството вчера на магистрала „Струма“ се е предал на полицията

„Предвид богатото криминално минало на издирвания, едва ли ще премине през граничен пункт“, каза още Разсолков.

47-годишният работник на строителна фирма, изграждаща АМ „Струма“ край Сандански, беше пребит до смърт вчера около 13:40 ч.

Една от основните версии е, че причината за нанесения побой е направена забележка от страна на убития към килъра, че участъкът е затворен за движение на коли. Извършителят е нападнал жертвата си с нож и камъни.

Няколко мъже пребиха с нож и камъни до смърт работник на магистрала „Струма“

Според източници на Нова телевизия най-вероятно преди смъртоносния удар е имало разправия между няколко мъже, най-вероятно е имало и гонка. Започна да се разпространява и версията, че смъртта на Николай може и да е нещастен случай, при боя да е паднал и да е наранил главата си. Свидетелите, обаче опровергават тази версия и твърдят, че 47-годишният служител е нацелен с камък умишлено.

Веднага след инцидента, на място е пристигнал екип на Спешна помощ, но мъжът е починал на път за болницата.

По случая е образувано досъдебно производство.

dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg