• 13.07.2015
  • /
  • Криминални

Три грабежа в Старозагорска област за един ден

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 10 юли в 13:00 часа, в РУ – Казанлък се е явила 19-годипна жителка на град Казанлък и е заявила, че на същата дата, около 12:00 часа, в град Казанлък, в магазин за хранителни стоки, намиращ се в град Казанлък, ЖК „Изток“, е била нападната от непознат за нея мъж който след като и нанесъл удари по лицето и кръста, и отнел сумата от 25 лева.

По случая в РУ – Казанлък е образувано досудебно производство.

На 10 юли около 17:15 часа във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал на тел. 112 за извършен грабеж на възрастен мъж на ул. „Сава Силов“. Изпратеният на място полицейски екип е установила, че неизвестен извършител, използвайки сила, е отнел портфейла на З. К., на 95 години от град Стара Загора, съдържащ сумата от 707 лв. Нападението е извършено в момент, в който З. К. е влизал във входа на блока, в който живее, след което лицето се е оттеглило в неизвестна посока.

По случая във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

На 10 юли в 13:30 часа, в РУ – Раднево се е явил 68 годишен мъж от град Ямбол е и заявил, че на 10.07.2015 г. около 09:00 часа в град Раднево, на петъчния пазар, неизвестно за него лице му е отнело мобилен телефон „Теленор плюс“ на стойност 207 лв. и сумата от 120 лв., намиращи се в мъжка чантичка.

Образувано е досъдебно производство.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg