Баскетболният отбор на Берое организира конкурс за избор на новата си емблема

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Баскетболният отбор на Берое организира конкурс за избор на новата си емблема. По повод тазгодишния юбилей – 75 години организиран баскетбол в Стара Загора, както и предстоящото международно участие на БК Берое, от ръководството на клуба взеха решение да обновят своята емблема, като новата да бъде свързана с града и неговата богата история.

Всеки желаещ да се включи със своето предложение, ще може да го направи на официалната Facebook страница на тима: „Баскетболен Клуб *Берое*“, както и на имейл адрес: „bkberoe@gmail.com“.

Вашите предложения ще можете да изпращате до 25 август. На 30 август специална комисия ще избере и новото официално лого на БК Берое.

Разбира се от ръководството на клуба са предвидили и страхотни награди за победителя в конкурса. Той ще получи едногодишен абонамент за всички домакински двубои на Берое, както и фен артикули на стойност 100 лева.

Припомняме ви, че през този сезон, освен в родното първенство, баскетболният отбор на Берое ще се подвизава и на международната сцена. Старозагорци ще вземат участие в престижния турнир ЕВРОХОЛД Балканска лига.

Източник: Дарик

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg