Неизвестен открадна юбилейни часовници и близо 5800 лв. от стая на административен отдел на фирма

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 28 август във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 48-годишен мъж, че за времето от 08:45 часа до 16:00 часа неизвестен извършител е проникнал през незатворен прозорец в дома му, намиращ се в град Стара Загора, ул. „Мавзолея“ и е извършил кражба на 2 броя лаптопи. Образувано е досъдебно производство.

На 29 август, в 11:40 часа, в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал от 76-годишен мъж за извършена кражба от апартамент в град Стара Загора, бул. „Св.П.Евтимий“. При направеният оглед на място е установено, че за времето от 22.08.2015 г. до 29.08.2015 г. неизвестен извършител, чрез използване на подбран или подправен ключ, е проникнал в жилището на горепосочения адрес и е отнел, неустановено към момента количество златни накити. Образувано е досъдебно производство.

На 29 август, в 14:00 часа, в РУ-Казанлък е получено съобщение, че на паркинга под връх „Шипка“, неизвестен извършител, след като е отворил с подбран или подправен ключ лек автомобил „Волга“, собственост на руски гражданин, е проникнал вътре и извършил кражба на кафява кожена чанта, в която са се намирали документи, банкови карти, мобилен телефон и преносим компютър. Образувано е досъдебно производство.

На 30 август, в 19:30 часа, в РУ-Казанлък е получен сигнал от 53-годишен мъж от град Николаево, че за времето от 13:00 часа до 19:00 часа неизвестен извършител, след като е проникнал в къщата му през незаключената врата на терасата, е извършил кражба на сумата от 1100 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 август, в 02:32 часа в РУ-Казанлък, е получено съобщение от 30-годишен мъж от град Мъглиж, че за времето от 23:00 часа на 30.08.15 г. до 01:30 часа на 31.08.15 г., неизвестен извършител, след като е проникнал през недобре затворен прозорец в дома му, е извършил кражба на преносим компютър и антена за безжичен интернет. По случая е образувано досъдебно производство.

На 30 август, в 11:57 часа, в РУ-Казанлък е получен сигнал от 40-годишен мъж от град Казанлък, че за времето от 01:30 часа до 12:00 часа неизвестен извършител, след като е проникнал през незатворен прозорец на стаята на административния отдел на „Хидротек“ ЕООД, находяща се в град Казанлък, бул. „Розова долина“, е извършил кражба на три юбилейни часовника и сумата от 5790 лева. През този период е установено проникване и в помещения, собственост на „ЮМТ“ЕООД, град Казанлък, ул. „Опълченска“ № 2, където кражба не е констатирана. Образувано е досъдебно производство.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg