Две кражби и един пиян шофьор в Старозагорска област за вчерашния ден

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 31 август в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал за извършена взломна кражба от къща в село Дълбоки, област Стара Загора, на ул. „Иван Мирчев“. На място е установено, че за времето от 08:00 часа на 24.08.2015 г. до 08:00 часа на 31.08.2015 г. неизвестен извършител, чрез разбиване на тухлена стена на къщата е проникнал вътре и извършил кражба на машинка за рязане на фаянсови плочки, пластмасова пръскачка и смесителни батерии. Образувано е досъдебно производство.

На 31 август в 15:00 часа в Участък – Мъглиж при РУ – Казанлък е получен сигнал от 58-годишен мъж от град Мъглиж, за извършена кражба. На място е установено, че за времето от 09:00 часа до 15:00 часа на 30.08.2015 г. неизвестен извършител е извършил кражба на бензинов тример и електрическа помпа за източване на гориво от пристройка към бензиностанция „Залъмов“ в град Мъглиж. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 август в РУ – Казанлък е започнато бързо производство срещу С. Щ. на 41 години от град Казанлък, за това, че на същата дата, около 06:50 часа, в град Казанлък, по бул. „Розова долина“, управлява лек автомобил „ВАЗ 21011“ след употреба на алкохол, установено по надлежен ред с техническо средство „Алкотест дрегер“, който е отчел 1,39 промила в издишания от водача въздух. Издаден му е талон за медицинско изследване, който същия отказва да подпише. Съставен е АУАН.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg