• 09.09.2015
  • /
  • Криминални

Неизвестен разби и открадна близо 3000 лв. от лек автомобил в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 07 септември, в 21:25 часа, в РУ-Чирпан е получено съобщение за възникнал пожар в гориста местност в землището на село Изворово, община Чирпан. В резултат на същия са изгорели 12 декара дървета от вида черен бор, собственост на ДГС – Чирпан. Причините са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно произовдство.

На 08 септември, в 06:20 часа, в РУ-Казанлък се е явила 81-годишна жена от град Казанлък, която е заявила, че на същата дата, около 06:00 часа, в град Казанлък, под надлеза за завод „Арсенал“ АД, неизвестен извършител, след като е използвал сила, й е отнел найлонова чанта с намиращите се в нея дебитна карта, лична карта, мобилен телефон и портмоне със сумата от 52 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 08 септември, в 17:00 часа, в 01 РУ-Стара Загора е подаден сигнал от 50-годишен мъж от село Голям манастир, община Тунджа, че за времето от 11:00 до 15:00 часа неизвестен извършител е разбил прозорец на предна лява врата на личния му автомобил „Мерцедес“, паркиран в района на“Летище Стара Загора“ по време на провеждащо се там селскостопанско изложение. Извършена е кражба на кожено портмоне съдържащо сумата от 2950 лв. и лични документи. Образувано е досъдебно производство.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg