Неизвестен открадна колбаси за 1300 лв. от склад в Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 17 септември във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от управител на старозагорска фирма, че на 16 септември около 10:30 часа неизвестно лице е извършило кражба на колбаси на стойност 1300 лв. от склад, намиращ се на ул. ”Георги Байданов” в град Стара Загора. По случая е образувано е досъдебно производство.

Във връзка с получен сигнал за лица, извършващи кражба на селскостопанска продукция от фирмена база, на 17 септември служители на РУ – Гълъбово са извършили проверка на частен адрес на ул. ”Рожен” в град Гълъбово. В хода на същата, в пристройка на къщата, са намерени 35 броя чували, пълни с пшеница, царевица и слънчоглед, с общо тегло около 6000 кг. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена в периода от месец юни до 15 септември от 65-годишния С. С. и 40-годишния С. К., и двамата от град Гълъбово. Работата по случая продължава.

На 17 септември в РУ – Гълъбово е започнато досъдебно производство срещу 34-годишния М. И. от град Гълъбово, затова че на същата дата, около 14:20 часа, по бул. ”Република” в град Гълъбово управлява лек автомобил ”Фолксваген Венто” след като е лишен от това право по съдебен ред и е наказан за същото деяние по административен ред. На лицето е съставен АУАН по ЗДвП.

На 17 септември в РУ – Казанлък е образувано незабавно производство срещу 41-годишния Д. Б. от град Казанлък, затова че на същата дата, около 07:00 часа, по бул. ”Розова долина” в град Казанлък, управлява лек автомобил ”Опел Тигра” след употреба на алкохол – 1,66 промила, установено с техническо средство.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg