Превантивно-информационният център по зависимости търси доброволци

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Превантивно-информационният център по зависимости търси мотивирани младежи от старозагорските училища и ВУЗ на възраст от 14 до 24 години, които да се включат като доброволци в Младежкия доброволчески клуб „Дарители на надежда”.

Както може би не знаете, ние осъществяваме програми за превенция на употребата и злоупотребата с психоактивни вещества (наркотици, алкохол, цигари), в училищата; правим кампании, конкурси, състезания, дискусии, форум-театър и др.); обучаваме както ученици, така и професионалисти (учители, педагогически съветници, медицински специалисти, студенти) и родители с различни методи и по различни теми, свързани с проблемната употреба на психоактивни вещества.

Популяризираме добротворчеството и развиваме мрежа от доброволци, за да успеем да помогнем на повече младежи да избегнат капана на илюзиите, страданието и престъпността, които носи употребата и злоупотребата на психоактивни вещества!

Присъединете се към тази идея и станете доброволци!

Обещаваме, че няма да скучаете! Включете се с познания, желание, настроение и доброволчески труд в нашите кампании и събития!

Не обещаваме, че само ще е лесно – да правите плакати, да разлепяте листовки, да обикаляте училища и улици, да помагате при подготовката и да пренасяте оборудване и материали за поредното събитие. Но какво е задоволството от това да си изцапате ръцете, да се поизморите, да помогнете – ще видите  по резултата на усилията си!

Всеки доброволец получава искреното ни отношение, разбиране и подкрепа, възможности да осъществи свои идеи за добротворство, много забавление и смисъл в свободното си време.

Като начало предлагаме тридневно интерактивно обучение в Архитектурно-етнографския комплекс „Етъра”!

При желание да сте част от нашето добротворческо семейство, моля, пишете на e-mail: picsz_dobro@abv.bg

Очакваме Ви и на адрес: ул. „Цар Иван Шишман” № 96 (от северната страна на ПМГ „Гео Милев”) и тел.: 042/23-00-24

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg