Хванаха 21-годишен без книжка да управлява автомобил пиян

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 26 септември в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 24-годишния К. А. от град Николаево, затова че на същата дата, около 00:10 часа, по път от град Николаево към село Конаре, управлява лек автомобил „Опел Вектра“ след употреба на алкохол – 1,52 промила, установено с техническо средство. На водача е издаден талон за медицинско изследване и му е съставен АУАН по ЗДвП.

На 26 септември в РУ – Казанлък е започнато бързо полицейско производство срещу 30-годишния А. П. от село Копринка, община Казанлък, затова че на същата дата, около 02:15 часа, по бул. „23-ти пехотен шипченски полк“ в град Казанлък, управлява лек автомобил „Рено Меган“ след употреба на алкохол – 2,38 промила, установено с техническо средство. Водачът е отказал да даде кръвна проба за анализ. Съставен му е АУАН по ЗДвП и е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

На 27 септември в сектор „Пътна полиция“ – Стара Загора е започнато бързо полицейско производство срещу неправоспособния К. Й., на 21 години, от град Габрово, затова че на същата дата, около 03:30 часа, по ул. „Атанас Кожухаров“ в град Стара Загора, управлява лек автомобил „Опел“ след употреба на алкохол – 1,64 промила, установено с техническо средство. Издаден му е талон за медицинско изследване.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg