Откриха нелицензиран софтуер в обекти за рекламна и търговска дейност

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

На 25 септември в РУ – Раднево е получено съобщение за извършена кражба на 2080 кг. желязо от фирмена база, намираща се в село Боздуганово, община Раднево. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършители на деянието са 33-годишния С. К. от село Любеново, община Раднево, 38-годишния А. Н. от град Раднево и 18-годишния И. С. от град Стара Загора. Лицата са задържани за срок до 24 часа в РУ – Раднево. Щетите са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

На 25 септември служители на РУ – Казанлък са провели специализирана полицейска операция, при която са извършени проверки на обекти, занимаващи се с рекламна дейност на територията на град Казанлък. В хода на същата е установено, че С. П. на 45 години, Х. З. на 27 години и С. С. на 53 години, в извършваната от тях рекламна и търговска дейност, използват нелицензиран софтуер. Образувани са досъдебни производства.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg