• 03.10.2015
  • /
  • Журнал

Регионална библиотека „Захарий Княжески“ с нова озвучителна система

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Нова озвучителна система е монтирана в залата на Регионална библиотека „Захарий Княжески“. Системата включва смесителен пулт, осем кабелни и четири безжични микрофона, тонколони и необходимото допълнително окомплектоване, както и нов преносим компютър. Финансирането, над 10 хил. лв., е от икономии, реализирани от Общински съвет Стара Загора за 2014 г. Новото оборудване значително ще подобри комфорта на ползващите залата. Досега, от началото на годината, в нея са проведени над 90 събития, с над 7 хил. участници.

От откриването си през 2007 година, Регионална библиотека „Захарий Княжески“ и съответно залата са предпочитано място за срещи и представяния на книги и автори, за концерти, семинари, конференции, кинопрожекции, театрални спектакли, конкурси, фестивали, изложби. Удобното разположение в идеалния център на града, близостта до другите културни институти, професионалната работа на обслужващите специалисти са предпоставка за нарастване на посещаемостта.

Източник: Дарик

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg