• 09.10.2015
  • /
  • Журнал

Министърът на труда и социалната политика Ивайло Калфин идва на работно посещение в област Стара Загора

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин ще бъде на работно посещение в област Стара Загора на 9 октомври 2015 г. В 11:00 часа той ще посети Центъра за обществена подкрепа в Чирпан.

Той ще се срещне със специалистите, които работят в него, за да обсъди възможности за подобряване и развитие на социалните услуги, предлагани в региона.

В 13:30 часа министър Калфин ще вземе участие в среща между младежи и младежки медиатори от Бюрото по труда в града, посветена на възможностите, които Агенцията по заетостта и оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ предлагат на младите хора – платени стажове, безплатни обучения и преквалификации и намиране на работа. Събитието ще се състои в Дирекция Бюро по труда – Стара Загора.

Работата на медиаторите е да откриват младежи без работа в страната и да ги убедят да се запишат в бюрата по труда, където да им бъде предложено обучение или работа, съобразно възможностите, образованието и интересите им.

Източник: infoz.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg