Иззеха взривни утройсттва и антични монети в Казанлъшко

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

По сигнал служители от Районно управление «Полиция» – Казанлък са извършили проверка в дома на 51-годишен мъж.

В къщата му в село Енина са намерени и иззети 49 антични монети, 57 антични предмета с различна форма, металотърсач и 45 ампули с надпис на тях «морфин хидрохлориум».

След полицейска проверка от частен дом на ул. «Пушкин» в Казанлък са иззети множество бойни снаражения – цилиндрична тротилова пресовка 400 гр. снаряжена с електродетонатор; две самоделни взривни устройства, поставени във флакони от дезодоранти с показващ се огнепроводен шнур; 30 см. огнепроводен шнур; 17 ловни патрони 12 калибър; 50 патрони 9 мм за пистолет «Макаров»; една самоделна цев за патрони 12 кал,; едиpath 52076н самоделен пистолет неустановен калибър; части и механизми за огнестрелни оръжия; 60 канабисови стръка с тегло 40 кг.; 2 кг. суха зелена тревиста маса, реагираща при направения полеви нарко тест на канабис; черна плетена маска с отвори за очите и два мобилни телефона. Всички те са били притежание на 31-годишен мъж.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg