Румънски гражданин се блъсна в товарен автомобил

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

odmrv

Два инцидента на пътя са станали в Старозагорско за последните 24 часа. Няма сериозно пострадали.

По пътя Гурково – с. Паничерево лек автомобил Ланд Роувър „Дискавъри“ се завърта на платното и се удря в крайпътно дърво. Според думите на водача катастрофата е настъпила, тъй като турски ТИР му препречил пътя и за да избегне удара потърпевшият отбил рязко в дясно. Водачът обаче не успял да запази контрол над колата. От удара мъжът е получил фрактура на лявата подбедреница и е бил настанен за лечение в казанлъшката болница.

Другият инцидент на пътя е станал с участието на румънски гражданин. 35-годишният чужденец се опитал да изпревари друг автомобил на забранен за това участък. Навлизайки в платното за насрещно движение колата с румънска регистрация се блъска в идващия насреща товарен автомобил. От сблъсъка е пострадал чуждият гражданин, който е получил комоцио, фрактура на дясната раменна става, дясната подбедреница и десния глезен.

www.dariknews.bg

 

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg