Пътното управление в Стара Загора отказва да предостави информация

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Всички старопланински проходи са затворени с изключение на Петрохан и Варна-Обзор-Слънчев бряг, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Поради отказ на Областното пътно управление в Стара Загора да предостави информация, не можем да ви осведомим подробно за пътната обстановка в Старозагорска област.

Над 80 населени места в областите Бургас, Варна, Велико Търново, Добрич, Кърджали, Ямбол, Пловдив, Стара Загора и Сливен все още са без електрозахранване. В Габровско 50 села нямат ток.

Тежка остава обстановката в ямболската община Болярово, където второ денонощие не спира обилният снеговалеж. Пътищата са отворени, но 7 населени места са без електричество. Най-усложнена е обстановката в селата Странджа и Крайново. Без ток са Стефан Караджово, Голямо Крушево, Воден и Горска Поляна. Всички села са снабдени с хляб и стоки от първа необходимост. Няма сигнали за бедстващи хора.

Трима души са закъсали в Сливенския Балкан. В акцията участват двама планински спасители. Те вече са стигнали до мястото, но все още няма мобилна връзка с тях. Планински спасители са се отзовали и на сигнал за бедстващи хора в местността Беклемето при прохода Троян-Кърнаре.

В Габровско продължава да вали мокър сняг, покривката в Габрово вече е 30 см., а в планината достига до метър. Затворени са пътищата Габрово-Трявна и Габрово-Дряново.

www.radio-sz.net

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg