След 20 години, Берое тръпне в очакване на първия си мач на осветление

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Настроението в Берое преди домакинския мач срещу Славия от 11-я кръг на А група е приповдигнато, след като отборът записа две последователни победи срещу Видима Раковски и Светкавица, и се измъкна от зоната на изпадащите.

От клуба изразиха надежда, че ще зарадват с победа хилядите привърженици, които се очакват да посетят мача заради новото осветление и новото табло на стадиона в Стара Загора. Между седем и осем хиляди привърженици се очакват на стадион „Берое“, за да наблюдават за първи път от 20 години насам мач на осветление. „Ще играем за победа и ще се опитаме да зарадваме феновете, надявам се да стане зрелищен мач“, каза помощник треньорът Ивко Ганчев.

От сметките на старши треньорът Илиан Илиев за мача със Славия отпадат Здравко Илиев, който продължава да изпитва болки в крака и Иво Гюров. В групата се завръща нападателят Евгени Йорданов, който е възстановен. От тима е освободен бранителят Станислав Бачев – той ще изпълни договора си с Берое до края на есенния полусезон, но няма да участва в заниманията на тима, както и да играе в официалните двубои. От ръководството на старозагорския клуб не разкриха причината за отстраняването на Бачев. Старозагорският предприемач Руси Данев е обещал премия за футболистите на Берое при победа над столичния тим. Точната сума обаче, не бе упомената.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg