• 04.11.2011
  • /
  • Новини

Предварителна продажба на билети за „Здрач: Зазоряване – част 1“ в Cinema City

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Cinema City пуска предварителни продажби за премиерната седмица на филма. Поради големия интерес към среднощната премиера, Cinema City стартира предварителни продажби на билети за премиерната седмица на „Здрач: Зазоряване – част 1”. Филмът тръгва на екран от 18 ноември в IMAX Sofia и всички кина на веригата.

Филмът не е ремастериран  чрез патентованата технология IMAX DMR® и не представлява Преживяването IMAX®. При все това на най-големия екран в България (24 х18 метра) Бела, Едуард и Джейкъб ще могат да се видят както никога досега. Зрителите се потопят изцяло във филмовото действие и благодарение на максимизираното зрително поле, което създава геометрията на IMAX залата.

Билети вече могат да се купуват на касите и резервират на www.cinemacity.bg.

За филма:
Здрач: Зазоряване – част 1

Радостта на младоженците Бела Суон (Кристен Стюърт) и Едуард Кълън (Робърт Патинсън) бива помрачена след серия от неочаквани предателства и нещастия, които са на път да унищожат техния свят.

След сватбата си, Бела и Едуард заминават за Рио де Женейро, където се отдават напълно на чувствата си. Скоро след това, Бела разбира че е бременна и след почти фаталното раждане, Едуард изпълнява желанието й да бъде безсмъртна. Но появата на дъщеря им, Ренесме Кълън, предизвиква серия от събития, които изправят целия клан Кълън и техните съюзници срещу безмилостните вампири от клана Волтури. Действията на двете враждуващи страни довеждат до епична и безмилостна финална битка.

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg