Николов очаква предложения за оптимизиране на работата

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Трети ден вече бившият областен управител Йордан Николов изпълнява функциите си като заместник-кмет с ресор общинска собственост и стопанска политика.

Той сяда на стола на Велизар Балабанов, който подаде оставка в средата на годината. Николов ще поеме и транспортната схема и екологията-направления, разпределени му заради отсъствието на четвърти ресорен заместник.

„Самоцелни съкращения в екипа ми няма да има. Всеки, който изпълнява съвестно задълженията си, може да разчита на моята лоялност“, коментира Николов и добави, че очаква всеки служител да направи равносметка за свършеното до този момент и да изготви предложения за оптимизиране на работата си.

„Заедно с кмета Живко Тодоров проведохме няколко срещи в София, като основен акцент в разговорите ни беше проектът за интегриран градски транспорт. Освен за този голям и важен проект, ще отговарям и за изграждането на регионално депо за битови отпадъци. Очакваме решението на ВАС, но дори и то да бъде негативно, ще започнем процедурата отначало. Проблеми няма да има, защото ще спазим установените срокове и ще реагираме навреме. Делото за ОВОС е насрочено за 12 декември“, припомни първият заместник в екипа на кмета Живко Тодоров.

Портрет на Ванга и икона на Дева Мария е взел от кабинета си в областна администрация Йордан Николов.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg