• 18.11.2011
  • /
  • Новини

Съдът отхвърли жалбата на БСП – Казанлък за избора на Общински съвет

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Административният съд в Стара Загора е отхвърли жалбата на БСП – Казанлък, с която се искаше касиране на изборите в общината, в частта избор на Общински съвет. Това съобщи Иван Гороломов, пълномощник на БСП за района.

По думите му, формалните причини за прекратяване на делото са заради неспазване на указания от съдията – представяне на официални пълномощни на юриста по делото Милена Кацарова.

Гороломов заяви, че такова пълномощно е представено и в законно установения срок е изпратено по имейла. В понеделник тази седмица е бил внесен и оригиналът на пълномощното. Оказва се обаче, че имейла, който аз съм изпратил, не фигурира в папките по делото, допълни Гороломов.

Той е категоричен, че „ако се прочетат особените мнения на нашите представители в ОИК, които подписаха протокола с „особено мнение“, ще се видят много неща“.
От БСП Казанлък са категорични ,че в законно установения 7-дневен срок ще обжалват становището на Административния съд в Стара Загора пред ВАС.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg