На ж.п. гара Стара Загора е блокиран пътническият влак за Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Пътническият влак от Стара Загора за Пловдив остава блокиран на Старозагорската гара до 16 часа, заради поредния ден на стачка в железниците.

Няма отлив на работници и служители, които протестират, съобщи за радио Стара Загора Николай Гичев – член на координационния съвет на съюза на железничарите към КНСБ. Той потвърди, че заради протестните действия има проблеми със съоръженията, от които зависи сигурността на ж.п. транспорта.

Няма сериозно завишаване на пътникопотока на автогарата в Стара Загора вследствие на стачката в БДЖ, съобщи за Радио Стара Загора началникът на гарата Румяна Чергеланова. Единствено вчера е имало повече пътници по направление София.

www.radio-sz.net

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg