„Презерватирай се“ на 1 декември

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Младежки общински съвет в Стара Загора и тази година е съорганизатор в кампанията и инициативите свързани с отбелязването на 1-ви декември – Световен Ден за борба със СПИН.

С много ентусиазъм и съпричастност младите хора ще се включат в организирането и провеждането на: уличната кампания в центъра на града от 12.00 до 13.30 часа и концерта в Синдикален дом от 19.30 часа.

В подготовката на АНТИСПИН концерта младите организатори отново залагат на сюжет, който се развива на фона изпълнения и много танци.

Мотото на тазгодишната АНТИСПИН кампания е „Презерватирай се“. Борбата срещу ХИВ/СПИН трябва да бъде ежедневна, а не само на първи декември! Сериозността на проблема се увеличава постоянно и въпреки това все още имаме смелостта да се утешаваме просто като си казваме „На мен това няма да ми се случи!“ или „Мен това не ме засяга…“. Нима? Статистиките които данните за заразените… с вируса на ХИВ/СПИН нарастват застрашително, показват точно обратното. Така че: „Презерватирай се“.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg