Клуб „Зараза” с поредно предизвикателство за старозагорци

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

По случай 1-ви декември – Световния ден за борба с HIV/СПИН, клуб „Зараза“ е подготвил поредната изненада и предизвикателство за най-младите старозагорци.

Доброволците организират игра, чийто старт ще бъде даден в 12 часа в четвъртък и ще се проведе на площада пред общината. Момчетата и момичетата от „Зараза“ обещават на младежите от 16 до 24 години, носители на приключенски дух и ентусиазъм, да бъдат обучавани и водени от различни загадки право към финала. Той остава мистерия за всички, освен за тези, които сами ще стигнат до него.

С всяко следващо преодоляно предизвикателство участникът ще бъде по-информиран и по-мотивиран да продължи нататък. Всеки изминат маршрут и всяко покорено парче от карта ще му донесе приятни изненади и емоции.

Играта няма състезателен характер. Броят на участниците е фиксиран. Всеки, който иска да гарантира участието си, трябва да заяви желание в специално създаденото събитие „Участвай в Предизвикателството на клуб „Зараза“! в социалната мрежа Фейсбук. Желание да участват като доброволци в Предизвикателството са заявили и доброволци от Български младежки червен кръст.

Клуб „Зараза“ е сформиран в Сдружение „Самаряни“, Стара Загора, във връзка с изпълнение на дейностите по Компонент 7 „Намаляване на уязвимостта към ХИВ на младите хора в най-голям риск (15-24 г.) чрез увеличаване на обхвата на услугите и програмите, насочени към младите хора“, на Министерство на здравеопазването. Програмата е финансирана от Глобалния фонд за борба против СПИН, туберкулоза и малария.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg