• 09.12.2011
  • /
  • Новини

Нови отличия за Галина Костова

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

В Международния конкурс „Аз обичам Черно море“ – Несебър 2011, който тази година се проведе под мотото „Черно море любимо през всички сезони“, талантливата Галина Костова завоюва второ място в раздел Проза, трето място в раздел Поезия и трето място в раздел Изобразително изкуство.

Конкурсът беше посветен на Международния ден на Черно море – 31 октомври и в него взеха участие всички черноморски страни.
На празничния ден тя доказа себе си и завоюва поредното призово първо място в раздел Поезия на Втория Национален конкурс „Мой любим Черноморец“.

Галина спечели трето място в направление Литературно творчество в Националния конкурс по народно приложно изкуство „От Коледа до Васильовден“ – София 2011, който беше организиран от Националния дворец на децата – София и МОМН.

www.dariknews.bg

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg