Берое с нов изпълнителен директор

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор

Съвета на Директорите на Берое избра новият изпълнителен директор на клуба, научи Beroe Online.

На свое заседание в петък, 16 декември, след взетото решение на едноличния собственик на капитала ТЕЦ Марица Изток 2 за намаляване на броя на членовете на Съвета на Директорите и освобождаването на Михаил Боиндруков и Васил Драголов от структурата, останалите членове са се събрали на заседание, на което са избрали за Изпълнителен директор и представляващ дружеството Боян Боев. Той остава и Председател на Съвета на Директорите. Това става ясно от публикуваните документи в Търговския регистър.

Решението за освобождаването на Боиндруков и Драголов е взето на 15 декември 2011 г. на заседание на Съвета на Директорите на ТЕЦ „Марица Изток 2“ ЕАД, на което са присъствали Илко Желязков, Георги Христозов и Живко Динчев. В точка 12 от дневния ред е разгледана докладна записка от Изпълнителния директор относно „въпроси, свързани с управлението на ПФК Берое – Стара Загора ЕАД“. В решението е записано, че Боиндруков и Драголов са освободени като членове на Съвета на Директорите на клуба, но не са освободени от отговорност считано от датата на вписване на решението в Търговския регистър.

Ден по-късно останалите 5 члена на Съвета на Директорите са разгледали взетото решение на едноличния собственик на капитала и са преизбрали за Председател на Съвета на Директорите Боян Боев, като са го избрали и за Изпълнителен директор, който има право да представлява дружеството.

Боян Боев е роден на 15 декември 1979 година. В момента е директор Дирекция „Финансово-икономическа“ в ТЕЦ „Марица Изток 2“ ЕАД. От 13 септември 2011 г. е Председател на Съвета на Директорите на Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора ЕАД, а от днес заема и поста Изпълнителен директор.

Владислав Лазаров

снимка: (cc-by) Ани Георгиева

beroe.eu

Страхотна0%

Добра0%

Неутрална0%

Лоша0%

Ужасна0%

Stara-Zagora.info

Stara-Zagora.info обхваща широк спектър от теми и събития, които са актуални за града и областта. Това включва местна политика, бизнес, спорт, култура,  развлечения и други. Отразяваме и обществени събития, като фестивали и панаири и други, които представляват интерес за старозагорци. Нашата цел е да предоставим полезна и подходяща информация, която ще помогне на читателите да бъдат информирани и ангажирани с общността си.

© 2024 Стара Загора Инфо - Новини от Стара Загора и региона!
Уеб дизайн от HEXTECH.bg | Част от медийна мрежа HEXMEDIA.bg